ActionAid: Η πρώτη διεθνής έκθεση εθελοντισμού είναι γεγονός

H ActionAid πιστεύοντας ότι ο εθελοντισμός είναι σημαντική κινητήρια δύναμη για να γίνει ο κόσμος πιο δίκαιος, διοργανώνει στο πλαίσιο του IVCO Thessaloniki 2021, την πρώτη διεθνή έκθεση εθελοντισμού, που θα πραγματοποιηθεί φέτος διαδικτυακά.

Aπό τις 16 Οκτωβρίου μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου, μπορείτε να επισκεφτείτε δωρεάν τα περίπτερα ελληνικών και ξένων οργανώσεων και να συνομιλήσετε με εκπροσώπους τους. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις παράλληλες εκδηλώσεις της Έκθεσης με ενδιαφέρουσες ομιλίες, συζητήσεις και εργαστήρια.

Με το εισιτήριο, το οποίο θα βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο, θα αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Έκθεσης.

Διαλέγοντας το free ticket, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και μετά το check out επιλέγετε το περίπτερο που θέλετε να επισκεφθείτε και την ομιλία που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.

Ολόκληρο το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων το βρίσκετε εδώ.

*Το IVCO (International Volunteer Cooperation Organizations) Thessaloniki 2021, αποτελεί το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο Διεθνούς Εθελοντισμού στον κόσμο που φιλοξενείται φέτος από την ActionAid Ελλάς και έχει ως θεματική τον Συμπεριληπτικό Εθελοντισμό για την Παγκόσμια Ισότητα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος