Αχαΐα : Αυξάνονται τα κρούσματα,107 οι νοσηλείες στα νοσοκομεία της Πάτρας

Ανοδικά κινείται η Αχαΐα στην ημερήσια κατανομή κρουσμάτων του ΕΟΔΥ. Χθες Τριτη 25 Μαΐου, ανακοινώθηκαν 62 νέα κρούσματα με τα 44 να εντοπίζονται στην Πάτρα.

Στα νοσοκομεία της Πάτρας οι νοσηλείες από κορονοϊό παραμένουν σταθερά υψηλές και σε τριψήφιο αριθμό, φθάνοντας τις 107.

Ειδικότερα, στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύονταν χθες 42 ασθενείς στις κλινικές Covid, δύο περιστατικά στην Παιδιατρική Κλινική και 14 στις ΜΕΘ Covid, ενώ στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» 42 ασθενείς στην κλινική λοιμώξεων και 7 στην ΜΕΘ Covid.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στο γενικό πληθυσμό από την 6η ΥΠΕ και τον ΕΟΔΥ στις περιοχές της Πάτρας. Χθες έγιναν συνολικά 480 τεστ και βρέθηκαν 5 θετικά. Σήμερα Τετάρτη 26 Μαΐου, εκτός από το Επιμελητήριο Αχαΐας θα γίνουν τεστ και στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α΄. Παράλληλα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα υποβάλλουν σε δειγματοληπτικούς ελέγχους τους εργαζόμενους και τους μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου ΕΝΕΓΥΛ  Πατρών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος