Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι φοιτητές του Α.Π.Θ, ενάντια στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας. Νωρίς το πρωί, έκλεισαν πάλι τις εισόδους Σχολών.
Συγκεκριμένα, κλειστές είναι οι είσοδοι της Παλιάς Φιλοσοφικής, της Εγνατίας στην Πρυτανεία, της Αγίου Δημητρίου και του Πολυτεχνείου, ενώ έχει μείνει ανοιχτή μόνο η είσοδος του ΑΧΕΠΑ.
Οι φοιτητές κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, μπροστά στην ψήφιση του νομοσχεδίου μέσα στην εβδομάδα, αντιδρώντας στην παρουσία πανεπιστημιακής αστυνομίας. Ζητούν επίσης την επαναλειτουργία των σχολών, με την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας.
Για αύριο Τετάρτη, 10/2/2021, είναι προγραμματισμένα δύο συλλαλητήρια, το ένα στη 1 το μεσημέρι και το άλλο στις 17.30 το απόγευμα. Και τα δύο θα πραγματοποιηθούν στο Άγαλμα Βενιζέλου.
ΠΗΓΗ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος