Κινητοποιήσεις εργαζομένων στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» για τη μονιμοποίηση συμβασιούχων

Array

Συγκέντρωση στο προαύλιο του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» θα πραγματοποιήσουν σήμερα Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 9 το πρωί οι εργαζόμενοι με απόφαση του συλλόγου εργαζομένων, με βασικό αίτημα την μονιμοποίηση των συμβασιούχων μεταξύ αυτών και φυλάκων καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε την ανάθεση της φύλαξης του νοσοκομείου σε ιδιωτική εταιρεία.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων με ανακοίνωσή του ζητά τη μονιμοποίηση των ΣΟΧ μεταξύ αυτών και εργαζομένων στη φύλαξη και μαζικές προσλήψεις στην Υγεία. Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» και στο παράρτημα Κ.Η.Ν. εργάζονται 19 άτομα εκ των οποίων οι 4 είναι επικουρικοί εργαζόμενοι που με την τροπολογία που ψηφίστηκε πήραν παράταση εργασίας μέχρι 31/12/2023.
Από τους 15 φύλακες με ΣΟΧ η πλειοψηφία τους εργάζεται στο νοσοκομείο μας 10 και πλέον χρόνια έχοντας αποκτήσει μια πολύτιμη εμπειρία τόσο στις κτιριακές υποδομές όσο και στην ιδιαιτερότητα των ασθενών του νοσοκομείου, στην λειτουργία και την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών. Οι συνάδελφοι, παρά την χρόνια εμπειρία είναι κολλημένοι στο Μισθολογικό Κλιμάκιο 1 (το κατώτερο δηλαδή), χωρίς καμία προοπτική ανέλιξης με βάση το ισχύον σύστημα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος