Κινηματογραφική καταδίωξη στα δυτικά προάστια – Φωτογραφικά ντοκουμέντα με κλοπιμαία

Φωτογραφικά ντοκουμέντα με κλοπιμαία που βρήκαν αστυνομικοί στο πορτ-μπαγκαζ αυτοκινήτου ύστερα από κινηματογραφική καταδίωξη στα δυτικά προάστια, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ.

Η καταδίωξη ξεκίνησε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου, στην περιοχή Προφήτης Ηλίας της Μαγούλας. Στο ασημί Skoda Octavia επέβαιναν τρία άτομα.

Ο νεαρός οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ., και ανέπτυξε ταχύτητα. Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και στην περιοχή Σκλήρη, ο οδηγός ακινητοποίησε προσωρινά το όχημα. Όταν οι αστυνομικοί κατέβηκαν να τους ελέγξουν, ο οδηγός έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, παρέσυρε μια μοτοσικλέτα, και τραυμάτισε ελαφρά στο πόδι έναν αστυνομικό.
Στη συνέχεια οι δράστες, εγκατέλειψαν το όχημα, κοντά σε καταυλισμό και οι αστυνομικοί έχασαν τα ίχνη τους. Στο πορτμπαγκάζ, εντόπισαν μια μαξιλαροθήκη, με τα κλοπιμαία και τα παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα η ΕΡΤ.
Το όχημα, ανήκει σε μια γυναίκα που αναζητείται.

Για τον εντοπισμό, των κλοπιμαίων, ενημερώθηκε η Ασφάλεια Χαλανδρίου, καθώς νωρίτερα είχαν σημειωθεί δύο διαρρήξεις σε οικίες στην περιοχή, αλλά οι ιδιοκτήτες των σπιτιών δεν αναγνώρισαν ως δικά τους τα χρυσαφικά και τα κοσμήματα.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος