Κινηματογραφική ήταν η διάρρηξη που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου (18.03.2023) σε μεζονέτα στον Διόνυσο, με τους δράστες να φεύγουν με το ποσό των 200.000 ευρώ και πολλά κοσμήματα.
Συγκεκριμένα, οι δράστες, «ξήλωσαν» τον συναγερμό και στη συνέχεια παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του 1ου ορόφου μιας μεζονέτας στον Διόνυσο. Αφού έψαξαν όλα τα δωμάτια και τους βοηθητικούς χώρους, βρήκαν και παραβίασαν με τροχό τρία χρηματοκιβώτια, από τα οποία αφαίρεσαν 200.000 ευρώ, και κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Στο υπόγειο της μεζονέτας εντόπισαν και έκλεψαν 30 πίνακες ζωγραφικής, γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών, ανεκτίμητης αξίας. Οι διαρρήκτες φεύγοντας, άρπαξαν και το καταγραφικό μηχάνημα, που ήταν συνδεδεμένο με τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.
Η Ασφάλεια Διονύσου με συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής ερευνούν την υπόθεση.
Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος