Σφοδρότατη σύγκρουση μεταξύ δύο ΙΧ σημειώθηκε στην Κηφισιά λίγο μετά τις 5 το πρωί της Δευτέρας. Από τα ΙΧ που έχουν μετατραπεί σε άμορφες μάζες σιδηρικών απεγκλωβίστηκαν έξι άτομα τα οποία έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία και όπως έγινε γνωστό δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.
Το τροχαίο συνέβη στη συμβολή Κηφισίας και Δηλιγιάννη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Από τη σύγκρουση το ένα όχημα καρφώθηκε σε πινακίδα οδοσήμανσης και το δεύτερο εξετράπη προς το αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε στις λαμαρίνες που υπήρχαν γύρω από κλειστό βενζινάδικο αφότου έπεσε πάνω σε φανάρι.
Ο δρόμος έκλεισε προσωρινά για να καθαριστεί ενώ στο σημείο γίνονται εργασίες για να τοποθετηθεί νέος σηματοδότης και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.
Προανάκριση για τα αίτια τουα ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία.
Ρεπορτάζ Κώστας Παπαδόπουλος
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος