Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της άτυχης Νεκταρίας στο χωριό της – Δέχθηκε 16 μαχαιριές από τον πρώην σύζυγό της (video)

Μέσα σε κλίμα οδύνης οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία, το μεσημέρι του Σαββάτου στο χωριό Αμπελούζος του δήμου Γόρτυνας Ηρακλείου, η 48χρονη Νεκταρία που βρήκε χθες τραγικό θάνατο από τα χέρια του πρώην συζύγου της στην Ιεράπετρα.

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της άτυχης Νεκταρίας στο χωριό της – Δέχθηκε 16 μαχαιριές από τον πρώην σύζυγό της (video)Σπαραγμός από τα τέσσερα παιδιά της, δύο αγόρια και δύο κορίτσια, τη μητέρα και τα αδέλφια της, ενώ όλοι οι κάτοικοι του χωριού βρέθηκαν στο πλευρό τους για να απαλύνουν τον πόνο τους.

Σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή που έγινε χθες στο ΠΑΓΝΗ, η άτυχη γυναίκα δέχτηκε 16 μαχαιριές στο σώμα της, οι οποίες έπληξαν ζωτικά της όργανα και ο θάνατος της ήταν σχεδόν ακαριαίος.

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της άτυχης Νεκταρίας στο χωριό της – Δέχθηκε 16 μαχαιριές από τον πρώην σύζυγό της (video)Ο συζυγοκτόνος παραμένει φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου μετά τον αυτοτραυματισμό του, με το φονικό μαχαίρι και μετά την πολύωρη παραμονή του σε απόκρημνο σημείο όπου απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Η δικογραφία θα παραδοθεί σήμερα από την αστυνομία στον εισαγγελέα Λασιθίου και ο 54χρονος θα πάρει αύριο εξιτήριο, σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου, Μανώλη Καλλιονάκη, και θα οδηγηθεί αμέσως στο δικαστικό μέγαρο Νεάπολης για την απολογία του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος