Ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στην Τούμπα – Κατέληξε ο υπάλληλος που χτυπήθηκε στο κεφάλι (video)

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 44χρονος εργαζόμενος στο κατάστημα ψιλικών ο οποίος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο ΑΧΕΠΑ μετά από ένοπλη ληστεία στο κατάστημα ψιλικών που δούλευε.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Τάσο Παντολέων, δόθηκε μάχη σώμα με σώμα ενώ ο άτυχος άνδρας δέχθηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου του ληστή με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία εξετάζεται κάλυκας που βρέθηκε μέσα στο κατάστημα.

Ο δράστης άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγε πεζή. H αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Aνακοίνωση για την δολοφονία ενός 44χρονου υπαλλήλου ψιλικατζίδικου μετά από ληστεία στην Τούμπα εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει:

«Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (06-11-2021), διερχόμενος πολίτης από κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας, εντόπισε τραυματισμένο τον 44χρονο ημεδαπό υπάλληλο της επιχείρησης. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, άγνωστος άντρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο προαναφερόμενο κατάστημα, όπου με απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό. Κατά την αντίδραση του παθόντα, ο δράστης του κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου.
Ο 44χρονος άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου, αρχικά, διαπιστώθηκαν κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις. Λίγο αργότερα κατέληξε.
Ειδικό συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος εξερευνά τον χώρο του εγκλήματος, στον οποίο εντοπίστηκε κάλυκας πυροβόλου όπλου.
Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη νεκροψίας-νεκροτομής.
Διεξάγονται έρευνες και έχουν εκδοθεί γενικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη».

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος