Καταγγελία συζύγου γνωστού τραγουδιστή για κακοποίηση

Για συστηματική κακοποίηση, ξυλοδαρμό, λεκτική και σωματική βία κατηγορεί η Μ.Δ. τον πρώην σύζυγό της και γνωστό τραγουδιστή. Στη μήνυση που υπέβαλε περιγράφει λεπτομερώς περιστατικά χειροδικίας εναντίον της, ενώ σύμφωνα με την ίδια το τελευταίο επεισόδιο βίας την οδήγησε στο νοσοκομείο με μώλωπες στο πρόσωπο.

«Είναι ο απόλυτος τρόμος, ο απόλυτος φόβος. Πόνος σωματικός, μια ψυχολογική και συναισθηματική κατάρρευση, μια ματαίωση. Είναι ο απόλυτος εξευτελισμός για οποιονδήποτε άνθρωπο πόσο μάλλον για μια γυναίκα και μια μητέρα όταν το παιδί της κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο».

Η Μ.Δ. εξομολογείται στην ΕΡΤ ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Όπως λέει είχε πάρει την απόφαση να τον εγκαταλείψει αλλά εκείνος έδειχνε ένα άλλο πρόσωπο μετανοιωμένο και άλλαζε γνώμη για χάρη του παιδιού τους. Για αυτό και ζήτησε βοήθεια από τους ειδικούς και τις αρχές.

«Έχω καταθέσει μήνυση, έχω υποβάλλει αγωγή διαζυγίου. Υπήρχαν φοβερές υποσχέσεις για αλλαγή, για αυτοβελτίωση, εγγυήσεις για το μέλλον, συναισθηματικές εγγυήσεις φοβερές, μια ανάγκη επαναφοράς του θύματος μέσα σε αυτόν τον κύκλο της βίας», αναφέρει.

Ο  τραγουδιστής αρνείται όσα του καταλογίζει η πρώην σύζυγός του και δημοσίευσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δυο δικαστικές αποφάσεις οι οποίες αναφέρουν πως εκείνη τον είχε κλωτσήσει και πως ήταν αβάσιμη η μαρτυρία ότι εκείνος ασκούσε σωματική βία.

Ο τραγουδιστής συμμετείχε σε τηλεοπτικό σόου ιδιωτικού καναλιού από το οποίο αποσύρθηκε για να επικεντρωθεί όπως λέει στην αποκατάσταση της αλήθειας.

ΕΡΤ1-Ρεπορτάζ: Ελίνα Κολύβα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος