Καταδίκη της επίθεσης στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 από τα πολιτικά κόμματα

Tην καταδίκη τους στην επίθεση που έγινε στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Action24, εξέφρασαν τα πολιτικά κόμματα. Η επίθεση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε με μολότοφ, μπογιές, πέτρες και φέιγ βολάν για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Στην επίθεση συμμετείχαν τέσσερα με πέντε άτομα και έγινε μία προσαγωγή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης καταδίκασε την επίθεση λέγοντας: «Η επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Αction24 είναι επίθεση εναντίον της ελευθερίας του λόγου και κατά της Δημοκρατίας. Οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα δεν τρομοκρατούν κανέναν.

Η Δημοκρατία είναι ισχυρή και τέτοιες ενέργειες είναι απόλυτα καταδικαστέες από κάθε δημοκρατικό πολίτη».

Η επίθεση εναντίον του Action24 είναι ένα ακόμα χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας από τους οπαδούς του καταδικασμένου τρομοκράτη. Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Καμμία ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται”, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: “Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 είναι μια απολύτως καταδικαστέα ενέργεια που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου. Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στους εργαζόμενους του καναλιού”.

«Η επίθεση εναντίον του Αction24 είναι απολύτως καταδικαστέα. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού δεν χωράνε στην Δημοκρατία», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, για την επίθεση στο Action24.

«Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 είναι καταδικαστέα, στρέφεται ουσιαστικά κατά εργαζομένων και υπονομεύει στην πράξη το αίτημα της δίκαιης αντιμετώπισης ενός κρατουμένου» επισημαίνει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του για την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό.

Η Ελληνική Λύση καταδικάζει απερίφραστα και χωρίς αστερίσκους την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό «Action24». Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να πράξουν το ίδιο, διότι η βία δεν έχει ούτε ιδεολογία και η καταδίκη της είναι χρέος όλων, πέραν κομματικής σκοπιμότητας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος