Καραμπόλα με τέσσερα οχήματα στον Κηφισό με έναν ελαφρά τραυματία – Μεγάλες καθυστερήσεις

Λόγω της καραμπόλας που συνέβη στη Λ. Κηφισού, στο ρεύμα ανόδου προς Λαμία, υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Και δεύτερο τροχαίο ατύχημα έγινε το πρωί της Παρασκευής στον Κηφισό, στο ύψος της Λένορμαν. Στο νέο περιστατικό με έναν ελαφρά τραυματία σύμφωνα με πληροφορίες ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα. Η τροχαία έσπευσε αμέσως στο σημείο της σύγκρουσης και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία απομάκρυνσης των οχημάτων και καθαρισμού του οδοστρώματος, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Λόγω της καραμπόλας υπήρξαν καθυστερήσεις στην περιοχή.

Το περιστατικό συνέβη περίπου 50 μέτρα πριν από το σημείο, στο ρεύμα προς Λαμία, όπου νωρίς το πρωί δύο ΙΧ αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε σοβαρό τροχαίο στη Λ. Κηφισού στο ύψος με την οδό Λένορμαν.

Επίσης, λίγο πριν τις 08:00 το πρωί στο ρεύμα καθόδου της Λ. Κηφισού σημειώθηκε ένα ακόμη τροχαίο, το τρίτο από το πρωί στον ίδιο δρόμο. Στο νέο περιστατικό υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές από τη σύγκρουση ενός φορτηγού με ένα επιβατικό αυτοκίνητο.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος