Καπουτζίδης: Έχουμε μπερδέψει το αστείο με την κοροϊδία – Δεν βγήκα ποτέ να μιλήσω για τον covid-19 γιατί δεν είμαι ειδικός (video)

Στην «μάχη» που όπως είπε έδωσε ώστε να μπορεί να εκφράζει τα πιστεύω του αναφέρθηκε ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Γιώργος Καπουτζίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4».

«Έχω αυτή τη χαρά να μπορώ να λέω τα πιστέυω μου, χωρίς να επηρεάζομαι από τις δημόσιες σχέσεις. Μπαίνω στο θέατρό μου και στο σπίτι μου έχοντας κάνει όλα όσα ήθελα να κάνω στην τηλεόραση, μη σου πω και παραπάνω» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος σημείωσε ότι κατακτάς την ελευθερία όταν δεν επιζητάς πλέον την αποδοχή όλων, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «η αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς μου με απελευθέρωσε».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης επισήμανε ότι δεν χρειάζεται να έχουμε άποψη για όλα λέγοντας, μεταξύ άλλων: «μίλησα για μια κουλτούρα κοροϊδίας η οποία είναι διαδεδομένη, δεν είναι κάτι καινούργιο».

«Έχουμε μπερδέψει το αστείο με την κοροϊδία. Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τι είναι αστείο» σημείωσε. «Αν εντοπίσεις ότι ένας φίλος σου στην παρέα κοροϊδεύει κάθε μέρα και δεν σταματάει ποτέ, τότε θα πεις “εμένα αυτό με κουράζει”», πρόσθεσε ακόμα.

«Δεν βγήκα ποτέ να μιλήσω για τον covid-19 γιατί δεν είμαι ειδικός. Πήγα και έκανα το εμβόλιο όταν μου είπαν, νιώθω ότι αυτό μπορούσα να κάνω. Δεν ξέρω αν πρέπει αν τοποθετηθούμε, καλό είναι να ακούμε τους ειδικούς» σημείωσε.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος