Ελεύθεροι οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού – Κανείς δεν πρόσεξε ότι στο σχολικό είχε μείνει κοριτσάκι 2 ετών

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού στη Βάρκιζα που κατηγορούνται ότι ξέχασαν ένα δίχρονο κοριτσάκι για 4 ώρες μέσα σε ένα σχολικό λεωφορείο. Το κοριτσάκι το εντόπισε μία διερχόμενη γυναίκα που άκουσε το κλάμα του και κάλεσε την αστυνομία.

Εγκλωβισμένο στο σχολικό του επί 4 ώρες και μάλιστα σε υψηλές θερμοκρασίες, έμεινε κοριτσάκι μόλις 2 ετών που δεν παραδόθηκε στον παιδικό σταθμό. Ο οδηγός παρέδωσε τα νήπια στον σταθμό στην Βάρκιζα και επέστρεψε στο σπίτι του στη Βούλα με το επόμενο δρομολόγιο του να είναι μετά από αρκετές ώρες και ειδικότερα για να τα επιστρέψει στις οικογένειές τους. Δεν κατάλαβαν όμως την απουσία του παιδιού ούτε οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού.

Οι γονείς υπέβαλλαν μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει 5 συλλήψεις. Ο οδηγός του σχολικού, η συνοδός, η ιδιοκτήτρια και ο διευθυντής του παιδικού σταθμού καθώς και η βρεφονηπιοκόμος οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα. Αφέθηκαν ελεύθεροι και διατάχθηκε περαιτέρω έρευνα προκειμένου να συμπληρωθεί το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας.

Το παιδί αρχικά κοιμόταν. Στη συνέχεια ξύπνησε κι έβαλε τα κλάματα. Διερχόμενη γυναίκα το άκουσε και ενημέρωσε την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Ειδοποιήθηκε ο οδηγός του σχολικού που ξεκλείδωσε την πόρτα και έτσι βγήκε το παιδάκι.

Το παιδί απεγκλωβίστηκε σε κατάσταση σοκ.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος