Καμπάνια εμβολιασμού: «Μάσκα», η ταινία του υπουργείου Υγείας στη νοηματική, που πήρε χρυσό βραβείο (video)

Τη σημαντική διάκριση, Gold Award, στα διεθνή βραβεία Epica και την κατηγορία «Covid-19 Communications» απέσπασε η ενημερωτική ταινία «Μάσκα», στη νοηματική, του υπουργείου Υγείας.

Η εταιρεία «Τhe Newtons Laboratory» είναι η δημιουργός της ταινίας «Μάσκα», που εντάσσεται στην καμπάνια ενημέρωσης για τον εμβολιασμό έναντι του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Τα Epica Αwards αποτελούν τα μόνα διεθνή βραβεία δημιουργικότητας για το χώρο της διαφήμισης που προκύπτουν από κριτική επιτροπή στην οποία συμμετέχουν δημοσιογράφοι που καλύπτουν τον τομέα της επικοινωνίας.

Για τη σημαντική αυτή βράβευση μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» η Κατερίνα Σάββα, διευθύνουσα σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρείας.

Το βίντεο στη νοηματική που συγκινεί

Σε αυτό το συγκινητικό βίντεο, ο κωφάλαλος πρωταγωνιστής εξηγεί ότι έμαθε να επικοινωνεί «διαβάζοντας» τα χείλη των άλλων και πως πλέον αυτό δεν είναι δυνατό καθώς όλοι φορούν μάσκες.

«Η μάσκα του γίνεται σιωπή. Γι’ αυτό θέλω περισσότερο από κάθε άλλον να τελειώσει όλο αυτό» εξηγεί ο πρωταγωνιστής. Ωστόσο, τονίζει τη σημασία του να προσέχουμε ακόμα περισσότερο, να φοράμε τις μάσκες και να είμαστε δυνατοί «τώρα που το τέλος δεν είναι πια τόσο μακριά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος