Καλύβια: Εξιχνιάσθηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 16χρονου που είχε γίνει τον περασμένο Μάρτιο

Σύνοψη
  • Αξιοποιήθηκαν στοιχεία και δεδομένα που συλλέχθηκαν από τον χώρο του εγκλήματος και σε συνδυασμό με μαρτυρικές καταθέσεις
  • σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου αλλοδαπού, ο οποίος εξερχόμενος από αυτοκίνητο είχε πυροβολήσει σε βάρος 16χρονου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο πόδι

Εξιχνιάστηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 16χρονου νεαρού που έγινε πέρυσι στις 24 Μαρτίου στα Καλύβια, όταν δέχτηκε πυροβολισμό στο πόδι από έναν άγνωστο άντρα, ενώ περπατούσε στην περιοχή με έναν συνομήλικό του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα πρόκειται για έναν 32χρονο Ουκρανό που εκτελούσε χρέη φύλακα για έναν Ρώσο μαφιόζο που διέμενε στην περιοχή, ο οποίος απασχολούσε στην χώρα του για υποθέσεις ληστειών, εκβιασμών και ανθρωποκτονίας που είχε γίνει το 2012, στο Κίεβο.

Ο δράστης πυροβόλησε εναντίον των παιδιών την στιγμή που περνούσαν έξω από την βίλα που έμενε ο Ρώσος μαφιόζος, ενώ απλά μιλούσαν μεταξύ τους. Μάλιστα ο δράστης πριν τραπούν σε φυγή οι νεαροί προσπάθησε να βάλει δια της βίας το θύμα στο τζιπ του, χωρίς ευτυχώς να το καταφέρει.

Πηγή: ΕΡΤNews

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος