Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ σε κοινωνικές δυνάμεις για συμμετοχή στην εβδομάδα αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό

Να συμμετάσχουν στην ευρωπαϊκή εβδομάδα αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό καλεί τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η αλληλεγγύη και η ισχυρή λαϊκή υποστήριξη θα δώσει την καλύτερη απάντηση στην σύγκρουση μεταξύ της δικής μας πλευράς και της ευρωπαϊκής πολιτικής και οικονομικής ελίτ», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική ανακοίνωση και τονίζει ότι «μέρα με τη μέρα γίνεται ολοένα και πιο φανερό πως η ανάγκη για ένα πανευρωπαϊκό μέτωπο ενάντια στην λιτότητα, είναι συνθήκη νίκης. Κοινωνικά κινήματα, μεγάλα ευρωπαϊκά συνδικάτα, πολιτικές δυνάμεις και προσωπικότητες που στηρίζουν τον αγώνα του ελληνικού λαού και της κυβέρνησής του να χαράξει μία άλλη δημοκρατική πορεία για την Ελλάδα και την Ευρώπη, υπογράφουν και συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αλληλεγγύης».

«Αγωνιζόμαστε για την Ευρώπη της αξιοπρέπειας και της αλληλεγγύης, ενάντια στην Ευρώπη του κέρδους, την Ευρώπη-Φρούριο. Καλούμε κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις να συμμετάσχουν στην εβδομάδα αλληλεγγύης και να οικοδομήσουν ισχυρούς συνασπισμούς σε όλη την Ευρώπη, που να υποστηρίζουν τον ευρωπαϊκό αγώνα ενάντια στη λιτότητα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει ότι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν σε: Λουξεμβούργο, Φραγκφούρτη, Άμστερνταμ, Βερολίνο, Μόναχο, Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη, Δουβλίνο, Βρυξέλλες, Βιέννη, Όσλο και Αθήνα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος