Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Μήνυμα από το 112 και στο κέντρο της Αθήνας

Έφθασαν τα πρώτα μηνύματα για την κακοκαιρία και σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας, ενώ νωρίτερα μήνυμα έλαβαν οι κάτοικοι της Εύβοιας, της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας, της Μαγνησίας και των Σποράδων

Έφθασαν τα πρώτα μηνύματα για την κακοκαιρία και σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας, ενώ νωρίτερα μήνυμα έλαβαν οι κάτοικοι της Εύβοιας, της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας, της Μαγνησίας και των Σποράδων προειδοποιώντας τους για επικίνδυνες χιονοπτώσεις από τις πρωινές ώρες της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στην περιοχή τους.

Παράλληλα, εξετάζεται η πιθανότητα να εκδοθούν και άλλα προειδοποιητικά μηνύματα προς τους κατοίκους και άλλων περιοχών ανάλογα με την εξέλιξη της κακοκαιρίας, ενώ αποφασίστηκε να απαγορευτεί η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων σε περιοχές που θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία.

Υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτικός ο εφοδιασμός όλων των οχημάτων που κινούνται στο οδικό δίκτυο με αντιολισθητικά μέσα. Οι οδηγοί οφείλουν να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησης και λειτουργίας τους. Από σήμερα το πρωί και τις επόμενες ημέρες ειδικά συνεργεία της Τροχαίας βρίσκονται σε διάφορα καίρια σημεία του οδικού μας δικτύου και πραγματοποιούν αυστηρούς ελέγχους.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Μήνυμα από το 112 και στο κέντρο της Αθήνας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος