Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή 27/1 τα σχολεία στην Αττική, όπως ανακοίνωσε στην ΕΡΤ ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.
«Τα παιδιά θα πάνε κανονικά στο σχολείο την Παρασκευή» είπε καθώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα κοπάσουν τις επόμενες ώρες.
Η επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής
«Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις τα καιρικά φαινόμενα αύριο Παρασκευή υποχωρούν.
Με δεδομένο τις τελευταίες Μετεωρολογικές προβλέψεις σύμφωνα με τις οποίες αύριο Παρασκευή 27 Ιανουαρίου τα καιρικά φαινόμενα στην Αττική θα εξασθενίσουν ανακοινώνεται ότι αύριο θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική.
Σε κάθε περίπτωση ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας
Αττικής παραμένει σε ετοιμότητα και πλήρη επαγρύπνηση για την ασφάλεια
των πολιτών. Αντίστοιχο αίτημα για ετοιμότητα έχει διατυπωθεί και προς τις
Πολιτικές Προστασίες των Δήμων της Αττικής».
Υπενθυμίζεται ότι για σήμερα Πέμπτη (26/1) δόθηκε εντολή να ανασταλεί η λειτουργία των εσπερινών, αλλά και των σχολείων που γίνονται απογευματινά μαθήματα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στο Λεκανοπέδιο.
Πηγή: ΕΡΤ, ertnews.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος