Καισαριανή: Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δύο δραστών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των δύο δραστών που άνοιξαν πυρ μέσα σε σούπερ μάρκετ στην Καισαριανή. Οι δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα, ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους, και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Πολίτες τους καταδίωξαν, ωστόσο χωρίς να διστάσουν πυροβόλησαν σύμφωνα με πληροφορίες στον αέρα τραυματίζοντας έναν πολίτη στα πόδια.
Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς όπου και νοσηλεύεται.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει βίντεο από κάμερες ασφαλειας της περιοχής, προκειμένου να φτάσουν στο δρομολόγιο που ακολούθησαν.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος