Ανεβαίνει σταδιακά η θερμοκρασία, δεν θα λείψουν όμως οι βροχές, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα στη δυτική Ελλάδα και το Αιγαίο με πιθανές ισχυρές καταιγίδες σε Κυκλάδες και Κρήτη.
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια και λίγα χιόνια στα πιο ορεινά. Οι άνεμοι νότιοι στις περισσότερες περιοχές, έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 12 με 14 βαθμούς, τοπικά και τους 15.
Στην Αττική είναι πιθανές πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 7 έως 14 βαθμούς.
Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 5 έως 12 βαθμούς.
Την Τετάρτη περιμένουμε και πάλι λίγες βροχές κυρίως στα δυτικά και τα νότια. Οι νοτιάδες έως 5 μποφόρ, η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.
Νικολέτα Ζιακοπούλου, Φυσικός-Μετεωρολόγος (ΜSc.)
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος