Καιρός: Ηλιοφάνεια με αραιές συννεφιές – Πρόγνωση για τη νέα εβδομάδα (video)

Αρκετός ήλιος αλλά και λίγες μεσημεριανές μπόρες ή πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ορεινά, ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ, αλλά και σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τις επόμενες ημέρες, μέχρι την Παρασκευή.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Ηλιοφάνεια με αραιές συννεφιές, πυκνότερες μέχρι το μεσημέρι στο Κεντρικό και Ν. Αιγαίο και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με λίγες μπόρες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, Δ. Στερεάς, της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Οι βοριάδες θα φτάνουν στο Ιόνιο τα 3-4 και τοπικά στο Αιγαίο τα 6 μποφόρ και θα ανέβει λίγο η θερμοκρασία, φτάνοντας και τους 25-26 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ

Λίγες συννεφιές μέχρι το μεσημέρι και μετά ηλιοφάνεια, βοριάδες 3-5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ηλιοφάνεια με λίγες συννεφιές μέχρι το απόγευμα, μεταβλητοί άνεμοι 3-4 μποφόρ και θερμοκρασία από 11 έως 24 βαθμούς.

ΤΡΙΤΗ

Αρκετή ηλιοφάνεια, με λίγες συννεφιές το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης και τοπικές μπόρες ή καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τα ορεινά της Κρήτης. Βοριάδες στο Ιόνιο 3-4 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 πιθανώς κι 7, ενώ θα ανέβει κι άλλο λίγο η θερμοκρασία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος