Κ. Ζαχαριάδης στο Πρώτο: Τα κόμματα πετυχαίνουν συλλογικά, δεν είναι ένα πρόσωπο – Ο κ. Σπηλιωτόπουλος έχει επαγγελματική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ (audio)

Στην ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου, μετά και τον Ευάγγελο Αντώναρο, στο δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο Κώστας Ζαχαριάδης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε μια συζήτηση με τον Θάνο Σιαφάκα στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» για την επόμενη ημέρα των Ευρωεκλογών, και το πώς ο εκλογικός χάρτης θα δώσει τον τόνο στις συζητήσεις μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Παραπέμποντας στη χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη, όπου δήλωσε πως ένα ποσοστό το οποίο θα γράφει 2 μπροστά θα ήταν μια πολύ θετική εξέλιξη, όπως και η θέση που θα καταλάβει το κόμμα, ο κ. Ζαχαριάδης, όταν ερωτήθηκε πώς θα τα πετύχει όλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Αντώναρο και τον κ. Σπηλιωτόπουλο, είπε χαρακτηριστικά:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα πετύχει ως ΣΥΡΙΖΑ. (..) Έχει χιλιάδες μέλη. (…) Τα κόμματα πετυχαίνουν συλλογικά. Δεν είναι ούτε ένα πρόσωπο, ούτε ένας άνθρωπος. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος έχει επαγγελματική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα διάβασα και σε κάποιες δηλώσεις του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τον πείσει. Έχει μια ειδική σχέση συμπάθειας με τον πρόεδρο του κόμματος, τον Στέφανο Κασσελάκη. Αν πειστεί και ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ το συζητάμε μετά, αλλά μέχρι να πειστεί πώς να το συζητήσουμε αυτό;».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος