Κ. Μητσοτάκης: Η επένδυση της JP Morgan ψήφος εμπιστοσύνης στη Viva Wallet και στη χώρα (video)

Τις εγκαταστάσεις της διαδικτυακής Τράπεζας Viva Wallet επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός, όπου συνομίλησε με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού πραγματοποιείται 7 ημέρες μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της JP Morgan και ενώ είχε ανακοινωθεί  ότι ο διεθνής χρηματοπιστωτικός όμιλος επενδύει στην απόκτηση περίπου του 49% της τράπεζας, επένδυση που αναμένεται να προσελκύσει υψηλού επιπέδου προσωπικό στη χώρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τους επικεφαλής και τους εργαζόμενους της  Viva wallet, χαρακτηρίζοντας την επένδυση της jb Morgan ως ψήφο εμπιστοσύνης στην εταιρεία αλλά και στη χώρα και τις δυνατότητες της.

Ο πρωθυπουργός διεμήνυσε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίζει να στηρίζει τον κλάδο της τεχνολογίας και παράλληλα, εστίασε στις κινήσεις που σχετίζονται με τη μείωση της φορολόγησης.

” Κάναμε τη φορολόγηση της εργασίας πολύ πιο χαμηλή. Καταργώντας εισφορά αλληλεγγύης και μειώνοντας τις εργοδοτικές εισφορές βοηθάμε τον εργαζόμενο όσον αφορά στις απολαβές του και τις εταιρείες για να μειώσουμε το κόστος πρόσληψης. Λείπει μια μονάδα στην μείωση των εργοδοτικών εισφορών. Θα γίνει και αυτό. Δημιουργούμε πλαίσιο δίκαιης φορολόγησης που θα έχει αναπτυξιακό πρόσημο”.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Γκάτσιος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος