Ισχυρή έκρηξη σε καφετέρια στο Νέο Ηράκλειο – Μεγάλες υλικές ζημιές σε παρακείμενα κτίρια και ΙΧ αυτοκίνητα

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 03:30 τα ξημερώματα σε καφετέρια που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ηρακλείου 468 στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου Αττικής. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που προκληθήκαν μεγάλες υλικές ζημιές, τόσο στην καφετέρια όσο και σε παρακείμενα κτίρια και αυτοκίνητα. Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.

Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών μετέβησαν στο σημείο, ωστόσο δεν μπορούν ακόμα να πουν αν πρόκειται για εμπρηστικό ή εκρηκτικό μηχανισμό, ενώ ζημιές έχουν σημειωθεί στο διαμέρισμα που βρίσκεται πάνω από το κατάστημα αλλά και σε παρακείμενα κτίρια αλλά και σε τέσσερα αυτοκίνητα.

Έρευνα διενεργείταιαπό τη Διεύθυνση Ασφαλείας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μηχανάκι στο οποίο επέβαινε ένα άτομο έσπασε το τζάμι της καφετέριας και πέταξε μέσα τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Τα πάντα έγιναν γυαλιά-καρφιά. Μέσα στο κατάστημα το οποίο είχε ανοίξει τις τελευταίες 25 ημέρες, βρέθηκαν υπολείμματα του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού.

Λόγω της έκρηξης υπήρξε διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό τμήμα της Λεωφόρου Ηρακλείου από την Οδό Κωνσταντινουπόλεως έως την Βορείου Ηπείρου. Αυτή την ώρα, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται κανονικά.

Ρεπορτάζ: Αντώνης Δοβώνης, Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος