Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση άσκησε σε βάρος του 62χρονου που χτύπησε μέχρι λιποθυμίας την 56χρονη σύζυγό του ο εισαγγελέας Ηρακλείου, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα. Ο εισαγγελέας του άσκησε ακόμη δίωξη για σκοπούμενη πρόκληση σωματικής βλάβης με μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού πόνου και σωματικής εξάντλησης επικίνδυνης για την υγεία, κατ’ εξακολούθηση.
Οι διώξεις σε βάρος του αποτυπώνουν τις σκληρές εικόνες με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι τόσοι οι αστυνομικοί όσο και το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έφτασε στο σπίτι του ζευγαριού, σε ορεινό χωριό του δήμου Φαιστού.
Η γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρία διασώστη, βρέθηκε γυμνή πάνω στο στρώμα του κρεβατιού, βρεγμένη, με την μυρωδιά του ανοικτού γκαζιού να έχει εμποτίσει ακόμη και το σώμα της 56χρονης. Ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο.
Η γυναίκα παραμένει στο Βενιζέλειο νοσηλευόμενη στη Χειρουργική Κλινική σε κακή ψυχολογική κατάσταση.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος