Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτογραφία της χωρίς μάσκα – Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, απόψε Πέμπτη (28/4) θα παραχωρήσει συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές» (00:00) στον Alpha και λίγες ώρες πριν την προβολή της, ο δημοσιογράφος δημοσίευσε νέα φωτογραφία της Ιωάννας χωρίς τη μάσκα.

«”Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;”, με ρώτησε ένας φίλος. Έχει και θα στο αποδείξω σε λίγες ώρες στους Πρωταγωνιστές. Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα. Αφού μάζεψε τα κομμάτια της – με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας – έκανε ξανά ντου στην ζωή.

Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας», έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε»

Χθες Τετάρτη (27/4), η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε το πρόσωπό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκλόνισε με το μήνυμά της.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα», έγραψε στο Instagram.

Το χρονικό της επίθεσης

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτογραφία της χωρίς μάσκα  – Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη
(Eurokinissi)

Ήταν 20 Μαΐου του 2020, 9.30 το πρωί, όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από μια άλλη γυναίκα στην Καλλιθέα, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Μόλις η άτυχη γυναίκα εμφανίστηκε, η μαυροφορεμένη γυναίκα Έφη Κακαράντζουλα της πέταξε βιτριόλι στο πρόσωπο και ύστερα τράπηκε σε φυγή.

Η κοπέλα σοκαρισμένη και σφαδάζοντας από τους πόνους καλούσε σε βοήθεια και μπήκε σε διπλανό φαρμακείο όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες Βοήθειες. Τα ρούχα της έλιωναν πάνω στο σώμα της από το οξύ και έτρεχαν αίματα από το μάτι και το πρόσωπό της.

Εκεί φαίνεται πως είπε στην φαρμακοποιό, πως η γυναίκα που της επιτέθηκε, φορούσε χειρουργική μάσκα. Στη συνέχεια, συνάδελφοί της, την μετέφεραν με αυτοκίνητο σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Το σώμα και το πρόσωπο της Ιωάννας υπέστησαν ανυπολόγιστη ζημιά και παρά τα αλλεπάλληλα χειρουργεία στα οποία έχει υποβληθεί μέχρι σήμερα, δεν έχει μπορέσει να επανέλθει στην αρχική του μορφή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος