Ηλιούπολη: Κατάκοιτοι ηλικιωμένοι παραμένουν για τέταρτη ημέρα χωρίς ρεύμα – Καταγγελία κατοίκου στην ΕΡΤ

Για τέταρτη μέρα χωρίς ρεύμα παραμένει στην οικία της στην Ηλιούπολη η Βούλα Μανιάτη, με κατάκοιτη μητέρα που χρησιμοποιεί οξυγόνο, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην ΕΡΤ. Και όπως δήλωσε, σε παρόμοια κατάσταση βρίσκονται και πολλοί άλλοι ηλικιωμένοι στην ίδια περιοχή που βρίσκονται σε μηχανική υποστήριξη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Από τις  Έξι» η κ. Μανιάτη δήλωσε πως ο δρόμος είναι κλεισμένος με σπασμένα δέντρα και κομμένο καλώδιο της ΔΕΗ. Ο δήμος Ηλιούπολης καθάρισε το σημείο και επιδιόρθωσε τη βλάβη, αλλά τέσσερις ημέρες μετά δεν έχουν ακόμα ρεύμα.

«Ο εργολάβος της είπε ότι θα ειδοποιήσει για τη βλάβη προκειμένου κάποιος να σηκώσει την ασφάλεια στο κουτί που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα. Ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα παρά τις αλλεπάλληλες κλήσεις στη γραμμή βοήθειας στη ΔΕΗ . Εγώ είμαι στο σπίτι με δύο ηλικιωμένους γονείς που έχουν παγώσει. Απέναντι μας βρίσκονται δύο κατάκοιτοι άνθρωποι με μία κυρία που τους προσέχει απελπισμένη. Δεν ξέρω ούτε πώς τρέφονται αυτοί οι άνθρωποι, επίσης με μηχανική υποστήριξη. Αισθάνομαι ανεπαρκής απέναντι στους γονείς μου που είναι μεγάλοι άνθρωποι», κατήγγειλε η κ. Μανιάτη.

Σύμφωνα με την κάτοικο της Ηλιούπολης, θα έπρεπε να είχε δοθεί προτεραιότητα στο συγκεκριμένο οικοδομικό τετράγωνο καθώς εκεί μένουν ηλικιωμένοι άνθρωποι που η ζωή τους εξαρτάται από μηχανική υποστήριξη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος