Ηλιούπολη: Γυναίκα έπαθε ανακοπή εξαιτίας κεραυνού – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Μία γυναίκα έπαθε ανακοπή σε ένα περιστατικό που σύμφωνα με τις με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να συνδέεται με πτώση κεραυνού κατά τη βροχόπτωση που έπληξε την Αττική.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Αστυνομικά της Ηλιούπολης και σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα κατέρρευσε στη μέση του δρόμου, καθώς φαίνεται να τρόμαξε από τον κρότο ενός κεραυνού.

Η γυναίκα ανακοπή και αμέσως οι περαστικοί κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο έφτασε στην περιοχή. Την παρέλαβε και καθ’ όλη τη διάρκεια της διακομιδής της στο νοσοκομείο της έκαναν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και τελικά η ανακοπή ανετάχθη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα δεν χτυπήθηκε από κεραυνό. Μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ρεπορτάζ: Σμαράγδα Αγορογιάννη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος