Δυτ. Αττική- Βιασμός 15χρονου: Στον ανακριτή σήμερα οι 4 ανήλικοι κατηγορούμενοι – Προθεσμία για τους άλλους 2

Array

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν σήμερα τελικώς οι 4 από τους 6 ανηλίκους, κατηγορούμενους για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου. Οι δυο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη.

Σοκ προκαλεί η αγριότητα του περιστατικού σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, αφού οι ανήλικοι φέρονται να κατέγραφαν και σε βίντεο τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Παπαδόπουλουόλα ξεκίνησαν αρχές Νοεμβρίου. Μία παρέα οχτώ 15χρονων αγοριών έκλειναν έναν άλλο 15χρονο σε σπίτι σε περιοχή της Δυτικής Αττικήςασελγούσαν σε βάρος του, τον βίαζαν, μαγνητοσκοπούσαν τις πράξεις τους, τις διακινούσαν σε κινητά τηλέφωνα φίλων και συμμαθητών και στη συνέχεια του ασκούσαν bullying για να μην μιλήσει.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη 

Κάποια στιγμή οι γονείς αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά με το παιδί, ο 15χρονος “έσπασε” και μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε. Στη συνέχεια απευθύνθηκαν στην Αστυνομία και την Τετάρτη το πρωί οι Αρχές προχώρησαν σε 6 συλλήψεις 15χρονων αγοριών. Έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται ακόμα δύο φίλοι τους, ίδιας ηλικίας.

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, τους απαγγέλθηκαν βαρύτατες κατηγορίες και το Σάββατο (24/12) θα περάσουν από τον ανακριτή Ανηλίκων.

Έχουν γίνει έρευνες σε σπίτια, έχουν κατασχεθεί κινητά όπου υπάρχει υλικό με τον 15χρονο από τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε όπως και μικροποσότητες ναρκωτικών.

Πηγή: ΕΡΤ | Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος – Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος