«Τέλος» τα τηλεφωνήματα Κασιδιάρη για πολιτικές τοποθετήσεις λέει το συμβούλιο φυλακών

Τις γέφυρες Κασιδιάρη με ομοϊδεάτες του εκτός φυλακής επιχειρεί να κόψει η κυβέρνηση, καθώς ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης χρησιμοποιεί το τηλέφωνο της φυλακής για να απευθύνει πολιτικά καλέσματα.

Συγκεκριμένα η ΓΓ Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, έστειλε νωρίτερα έγγραφο προς τη διοίκηση των φυλακών Δομοκού ζητώντας να εξετάσει κατά ποσό μπορεί ο έγκλειστος Ηλίας Κασιδιάρης να κάνει χρήση τηλεφώνων της φυλακής, όχι για να μιλάει με τους οικείους του, αλλά για να κάνει πολιτικές τοποθετήσεις.

Το συμβούλιο της φυλακής αποφάσισε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θα μπορεί να κάνει χρήση του τηλεφώνου για να μιλάει με συγγενείς μέχρι και τετάρτου βαθμού και τους δικηγόρους του μόνο για προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα.

Σε αντίθετη περίπτωση, αναφέρεται στην απόφαση, αν παρατηρηθεί οποιαδήποτε παρατυπία θα διακόπτεται άμεσα η επικοινωνία, θα ενημερώνεται ο διευθυντής και θα ασκείται πειθαρχικός έλεγχος.

Όπως ανέφερε δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιάννης Σουλιώτης, συχνά ο Ηλίας Κασιδιάρης αναρτά με τη βοήθεια συγγενών του ή φίλων ή υποστηρικτών του στο youtube και σε άλλα κανάλια του διαδικτύου πολιτικές ομιλίες στις οποίες σχολιάζει διάφορα θέματα όπως τις εξελίξεις στη Σταυρούπολη και τη συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Γιάννης Σουλιώτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος