Ιεράπετρα: Άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε την πρώην σύζυγό του – Aπειλεί να αυτοκτονήσει (video)

Σε συναγερμό βρίσκεται από νωρίς το πρωί η αστυνομία στην Ιεράπετρα, στην περιοχή του Περιστερά, καθώς γύρω στις 08:00, ένας άνδρας έστησε ενέδρα και δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του με πολλαπλές μαχαιριές. Στο σημείο ο 21χρονος γιος του που προσπαθεί να τον πείσει να παραδοθεί.

Ιεράπετρα: Άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε την πρώην σύζυγό του – Aπειλεί να αυτοκτονήσει (video)Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης μετέβη σε σύμπλεγμα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων, όπου εργαζόταν η 48χρονη γυναίκα, με σκοπό να συζητήσουν. Όμως η κατάσταση ξέφυγε και 54χρονος οδηγός λεωφορείου, φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου με 8 μαχαιριές την άτυχη γυναίκα, αφού πρώτα την είχε χτυπήσει με την μοτοσυκλέτα που οδηγούσε.

Η ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων κάλεσε την αστυνομία.

Ιεράπετρα: Άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε την πρώην σύζυγό του – Aπειλεί να αυτοκτονήσει (video)
Ο δράστης της δολοφονίας απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας σε γκρεμό – Φωτο: ΕΡΤ – Ιάσων Ταβλάς

Ο 21χρονος γιος του 54χρονου, βρίσκεται στο σημείο και προσπαθεί να πείσει τον δράστη να μην βάλει τέλος στην ζωή του πέφτοντας από γκρεμό, όπως απειλεί.

Ιεράπετρα: Άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε την πρώην σύζυγό του – Aπειλεί να αυτοκτονήσει (video)Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έλεγε σε φιλικά του πρόσωπα ότι θα σκοτώσει την γυναίκα, ενώ φαίνεται πως είχαν συνεχείς διαπληκτισμούς.

Στην περιοχή έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς ο δράστης απειλεί να αυτοκτονήσει. Αυτή την ώρα οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη για την παράδοσή του.

Η οικογένεια έχει τέσσερα παιδιά (ένα αγόρι και τρία κορίτσια) και οι δύο τους ήταν σε διάσταση. Τα παιδιά δεν ήταν παρόντα στο σημείο του εγκλήματος.

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη. Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής προκειμένου να επιβλέψει την μεταφορά της σορού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για να γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Φωτογραφίες της ΕΡΤ – Ι. Ταβλάς

Ρεπορτάζ: Ιάσωνας Ταβλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος