Φ. Γεννηματά: Η συμμετοχή στην Ευρώπη αποτελεί ασπίδα προστασίας του Ελληνικού λαού

Η συζήτηση μας σήμερα εδώ δεν αφορά απλά την οικονομία, αφορά πρωτίστως την ασφάλεια της χώρας μας και τη δημοκρατία, δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κα. Φώφη Γεννηματά.

Για το ΠΑΣΟΚ η συμμετοχή στην Ευρώπη αποτελεί ασπίδα προστασίας του ελληνικού λαού, την οποία οφείλουμε να ενισχύσουμε κ όχι να παραδώσουμε, είπε η κα. Γεννηματά, προσθέτοντας ότι την αποκλειστική ευθύνη διαπραγμάτευσης την έχει ο Πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και η διαπραγματευτική ομάδα.

Η κα. Γεννηματά εξήρε επίσης τη συμβολή των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Σοσιαλδημοκρατών που «βοήθησαν και βοηθούν τη χώρα μας σ’αυτήν τη δύσκολη στιγμή».

«Αυτή η ώρα δεν είναι εύκολη για κανένα. Στο ΠΑΣΟΚ το ξέρουμε καλά. Με τα αμείλικτα διλήμματα συναντηθήκαμε πρώτοι κ δυστυχώς εντελώς μόνοι», τόνισε η κα Γεννηματά.

«Απόψε είμαστε ξανά παρόντες στο νέο αυτό προσκλητήριο για την πατρίδα. Πολύ λιγότεροι αλλά το ίδιο αποφασισμένοι», κατέληξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλώντας τον Πρωθυπουργό να «αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στις Ελληνίδες, τους Έλληνες, τη νέα γενιά της πατρίδας μας και τις μέλλουσες γενιές».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος