Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μάς συστήνει την Καλυψώ στην εκπομπή «Πλάνα με ουρά» – Την Κυριακή 21/11 στην ΕΡΤ2

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, στις 18:05, στην ΕΡΤ2, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στην ελληνική τηλεόραση, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μιλάει στην εκπομπή «Πλάνα με ουρά» για την τεράστια οικολογική καταστροφή που προκάλεσαν οι πυρκαγιές του καλοκαιριού σε Αττική και Εύβοια, την κλιματική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης και δίνει τον δικό της ορισμό για τη φιλοζωία.

Η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» για τη σημαντική αυτή συνέντευξη. Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, η κυρία Σακελλαροπούλου μάς συστήνει και την τετράποδη ένοικο του Προεδρικού Μεγάρου, την Καλυψώ, την πρώην αδέσποτη γάτα από την Κάρπαθο που πρόσφατα υιοθέτησε, λέγοντας ότι ήταν «μια πολύτιμη συντροφιά την περίοδο της πανδημίας».

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μάς συστήνει την Καλυψώ στην εκπομπή «Πλάνα με ουρά» – Την Κυριακή 21/11 στην ΕΡΤ2

Επίσης, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρεται στην ανάγκη δημιουργίας ενός ασφαλούς, δίκαιου και βιώσιμου μέλλοντος και εκφράζει την αισιοδοξία ότι ολοένα και περισσότεροι νέοι άνθρωποι θα επιστρέψουν στον τόπο τους και θα προσφέρουν την απαραίτητη δυναμική ώθηση στον ελληνικό πρωτογενή τομέα.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι είναι σημαντικό ότι πέρασε μία εκπομπή το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου αλλά και το ποιοι ήταν μαζί μας. Μας συνόδευαν τρεις εθελοντές. Οι ιδρύτρια του Dogs Voice, η αντιπρόεδρος του Stray.gr και ο πρόεδρος της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος. Αυτοί οι άνθρωποι έστησαν τη δομή για τα πυρόπληκτα ζώα στο Γαλάτσι και στο πρόσωπό τους η πρόεδρος θέλησε να συγχαρεί όλους τους εθελοντές, σε όλη την Ελλάδα, για τη συγκινητική δράση τους στην προστασία των ζώων», δήλωσε η δημοσιογράφος και δημιουργός της εκπομπής, Τασούλα Επτακοίλη.

Ακόμη στο ίδιο επεισόδιο της εκπομπής «Πλάνα με ουρά», oι μελισσοκόμοι Γιώργος Αθανασιάδης και Νίκος Τσαμασφύρας μιλούν για τον χαμένο «μελισσόκηπο» της βόρειας Εύβοιας, τον οποίο οφείλουμε, ως χώρα, να δημιουργήσουμε ξανά και να κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος