Η Μίνα Γκάγκα κοντά στα παιδιά της «Φλόγας»

Array

Τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργο Σταμάτη και τη Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου, για να μοιράσουν γλυκά και να ευχηθούν Καλή Χρονιά και Υγεία.

Τα παιδιά της «Φλόγας» τους υποδέχτηκαν με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Τρυφωνίδου τους ξενάγησε στο σπίτι όπου φιλοξενούνται παιδιά από όλη την Ελλάδα μαζί με τις οικογένειές τους, για όσο διαρκούν οι θεραπείες τους.

«Αυτές οι μέρες είναι για τα παιδιά και πρέπει να είναι χαρούμενες και γιορτινές. Η πάλη όμως με το καρκίνο είναι καθημερινή και όλοι είμαστε πλάι στις οικογένειες και τα παιδιά που παλεύουν. Είμαστε κοντά τους όσο χρειάζονται τη φροντίδα του συστήματος Υγείας αλλά και μετά, όταν ξεπεράσουν την περιπέτεια. Έχουν τη στήριξή μας σε όλη τους τη ζωή», είπε η Μίνα Γκάγκα, ενώ εξήρε το έργο του Συλλόγου που εδώ και 40 χρόνια υποστηρίζει έμπρακτα τις οικογένειες παιδιών με καρκίνο, συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και ενισχύει τις υπηρεσίες που αφορούν τον παιδικό καρκίνο.

Η Αλεξάνδρα Σδούκου και ο Γιώργος Σταμάτης ευχήθηκαν υγεία στα παιδιά και δύναμη στις οικογένειές τους. Η Μαρία Τρυφωνίδου ευχαρίστησε την Αναπληρώτρια υπουργό Υγείας για την επίσκεψή της, αναφέροντας: «Η συνεργασία με το υπουργείο Υγείας είναι ο πιο σωστός δρόμος, για να φτάσουμε πιο έγκαιρα στο σκοπό μας που είναι η ίαση των παιδιών μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος