Η κίνηση στους δρόμους της Αττικής: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός

Με υπομονή χρειάζεται να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα στους δρόμους του Λεκανοπεδίου, καθώς έντονη κίνηση καταγράφεται σε βασικούς άξονες.

Ο Κηφισός είναι «στο κόκκινο» και στα δύο ρεύματα από το ύψος του Αιγάλεω έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια εξαιτίας και τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε νωρίτερα.

Δύσκολη η κατάσταση στο ρεύμα από από Λαμία προς Πειραιά, μέχρι και τη λεωφόρο Αθηνών, στη λεωφόρο Φυλής και στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, ενώ προβλήματα αναφέρονται και στην Αττική Οδό ειδικά προς Μαρκόπουλο.

Προβλήματα καταγράφονται ακόμη στο κέντρο της Αθήνας, στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς και στην Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό.

Συμφόρηση παρατηρείται και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Η κίνηση στους δρόμους της Αττικής: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος