Η γυναίκα στην αγορά εργασίας: Προκλήσεις και τρόποι στήριξης

Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας διοργανώνει τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 και ώρα 17.00 με 18.30 ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η γυναίκα στην αγορά εργασίας: Προκλήσεις και τρόποι στήριξης», στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών & Πειραιώς 144 – ΑΙΘΟΥΣΑ: T.E.C. (technology, engineer, creation) / 1ος όροφος).

Στην εκδήλωση θα συζητήθουν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε σχέση με την εξισορρόπηση της εξισορρόπηση της προσωπικής – οικογενειακής και επαγγελματικής τους ζωής, καθώς και τρόποι ενδυνάμωσης και ένταξής τους στην αγορά εργασίας.

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν πρωτοβουλίες υποστήριξης, όπως το ευρωπαϊκό πρόγραμμα RE-START, που έχει στόχο την ενδυνάμωση γυναικών που έχουν μείνει εκτός αγοράς εργασίας λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και επιθυμούν να επιστρέψουν στην απασχόληση, και το οποίο υλοποιεί στην Ελλάδα το ΚΜΟP – Education & Innovation Hub.

Η γυναίκα στην αγορά εργασίας: Προκλήσεις και τρόποι στήριξης

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ και δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, με απαραίτητη την προεγγραφή.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ειρηάννα Δραγώνα (Διαχειρίστρια του έργου RE-START) στο τηλέφωνο 2103637547 ή στο email restart-project@kmop.org.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος