Η ΓΣΕΕ για το θάνατο του Ανδρέα Κολλά

Υπήρξε σημαντικός συνδικαλιστής στα αστικά λεωφορεία της Αθήνας, σε μία ιδιαίτερα έντονη περίοδο στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Ο Ανδρέας Κολλάς έφυγε από τη ζωή και η ΓΣΕΕ εκφράζει τη θλίψη της.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Η ΓΣΕΕ εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του συνάδελφου Ανδρέα Κολλά, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, με σημαντική συνδικαλιστική συνεισφορά.

Ο Ανδρέας Κολλάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πέραμα και από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στο συνδικαλιστικό κίνημα. Μέχρι την τελευταία στιγμή υπερασπίστηκε το έργο και την πορεία του στο κίνημα και τον συλλογικό αγώνα για την αποκατάσταση 11.500 απολυμένων οικογενειών της ΕΑΣ, υποστηρίζοντας το δημόσιο και ενιαίο χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών.
Η Συνομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

Από την πλευρά της η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία αναφέρει: “Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του συναδέλφου Ανδρέα Κολλά, πρώην Πρόεδρου του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και μέλους της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, στην οικογένεια και τους οικείους του”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος