Η εξομολόγηση του Μάριου Φραγκούλη στην ΕΡΤ για bullying: «Επέστρεφα σπίτι κλαίγοντας»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Η ζωή είναι στιγμές» μίλησε ο Μάριος Φραγκούλης. Ο σπουδαίος ερμηνευτής αναφέρθηκε στον αποχωρισμό από τους γονείς του όταν έφυγε από την Αφρική, αλλά και στο bullying που βίωνε στα παιδικά του χρόνια, λέγοντας ότι επέστρεφε στο σπίτι του κλαίγοντας.

Ο διάσημος Έλληνας τενόρος Μάριος Φραγκούλης, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Η ζωή είναι στιγμές», αποκάλυψε τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και το bullying που βίωσε στο σχολείο. Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς του που έμεναν στη Ροδεσία, πήραν την απόφαση να τον αφήσουν στην Ελλάδα, στην ηλικία των 4 ετών, για να τον μεγαλώσει η θεία του η Λούλα.

«Οι 4 μήνες έγιναν 4 χρόνια» είπε ο Μάριος Φραγκούλης.

Στα πρώτα μαθητικά του χρόνια, το bullying που βίωσε στο σχολείο τού άφησε σημάδια ανεξίτηλα..

«Στο σχολείο μου έκαναν bulling γιατί έλεγα συνέχεια, θα έρθει η θεία μου να με πάρει και έλεγαν ο Μάριος έχει μόνο θεία δεν έχει μητέρα. Επέστρεφα σπίτι κλαίγοντας και παρακαλούσα τη θεία μου να τη λέω μητέρα και μου έλεγε όχι έχεις τη μητέρα σου στην Αφρική που σε αγαπάει πολύ» αφηγήθηκε ο διάσημος τενόρος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Ανδρέα Ροδίτη.

Όπως εκμυστηρεύθηκε, δεν θα ξεχάσει τη στιγμή που ξαναείδε τους γονείς του μετά από 4 χρόνια στο αεροδρόμιο. Μαζί τους ήταν και ο μικρός του αδελφός που έβλεπε για πρώτη φορά..

«Όταν ήρθαν οι βιολογικοί γονείς μου στην Ελλάδα να τους δω, πήγα στο αεροδρόμιο και έγινα φίλος με ένα παιδάκι. Στη συνέχεια συνειδητοποίησα πως ήταν ο αδερφός μου. Αυτή ήταν μία δύσκολη στιγμή, πολύ συγκινητική. Προσπαθούσα να θυμηθώ πως ήταν το πρόσωπό της μητέρας μου και δεν μπορούσα» είπε ο Μάριος Φραγκούλης.

Η εξομολόγηση του Μάριου Φραγκούλη στην ΕΡΤ για bullying: «Επέστρεφα σπίτι κλαίγοντας»

Παρά τις δυσκολίες στην τρυφερή του ηλικία, ο Μάριος Φραγκούλης άνοιξε τα φτερά του, σπούδασε και κατάφερε να διακριθεί διεθνώς.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Βασάλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος