Ιωάννα Παλιοσπύρου: Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με την απόφαση του δικαστηρίου (video)

Την ικανοποίησή της εξέφρασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε ένοχη την 37χρονη για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της, καταδικάζοντάς την σε κάθειρξη 15 ετών και 3 μηνών χωρίς αναστολή.

«Θέλω να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου και έτσι τώρα βρίσκω τη δύναμη να επικεντρωθώ μόνο στην αποκατάσταση της υγείας μου και να συνεχίσω τον αγώνα μου» σημείωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ευχαρίστησε δημόσια τους ανθρώπους που – όπως είπε – είναι μαζί της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο γιατί η σημερινή «απόφαση είναι μια ομαδική δουλειά», ειδικότερα την ελληνική Δικαιοσύνη, τους δύο δικηγόρους της, τον κ. Λύτρα και τον κ. Αλεξανδρή, την ΕΛ.ΑΣ. «που εξιχνίασε την υπόθεση και οδήγησε την ένοχο ενώπιον της Δικαιοσύνης ώστε να έχουμε σήμερα αυτό το αποτέλεσμα», την γιατρό της, κα. Καλοφώνου, τους οφθαλμιάτρους «που έδωσαν αγώνα για να σώσουν το μάτι» της, τον επίκουρο καθηγητή Ψυχιατρικής Κωνσταντίνο Κοντοάγγελο, που είναι δίπλα της από την πρώτη στιγμή και τη στηρίζει ψυχολογικά, την οικογένειά της και τους φίλους της.

Παράλληλα, ευχαρίστησε ιδιαίτερα «όλο τον κόσμο γιατί ήταν ένας σημαντικός σύμμαχος σήμερα» και πρόσθεσε: «μου έδωσε πολύ κουράγιο και δύναμη και η αναγνώριση της αδικίας που έχω υποστεί και για να συνεχίσω να αγωνίζομαι».

«Ελπίζω οι γυναίκες, όλα τα θύματα βίας και οι κακοποιημένες γυναίκες, να βρουν στο πρόσωπό μου την ελπίδα ώστε να μην φοβούνται και να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και να μάχονται για τα δικαιώματά τους και θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα σε όποιον με χρειαστεί για να τον βοηθήσω» κατέληξε η κα. Παλιοσπύρου.

Μαζί της ήταν οι φίλες της, οι συνοδοιπόροι της, οι άνθρωποι που της δίνουν δύναμη και κουράγιο στον επώδυνο δρόμο της αποκατάστασης. Φόρεσαν λευκές μάσκες, σαν τη δική της για να δηλώσουν ότι κάθε γυναίκα θα μπορούσε να βρίσκεται σήμερα στη θέση της Ιωάννας. Μοίρασαν σε όλους όσοι βρίσκονταν στο δικαστήριο βραχιόλια με το μήνυμα στα αγγλικά «ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΗ».

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με την απόφαση του δικαστηρίου (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος