Αιματηρό επεισόδιο στο Χαλάνδρι: Πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της – Τι ισχυρίζεται η δράστις (video)

Η πολυετής διαμάχη για το παιδί τους βρίσκεται πίσω από το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε στο Χαλάνδρι, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, όταν γυναίκα πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού που απέκτησαν πριν από 13 χρόνια εκτός γάμου. Η 49χρονη δράστις συνελήφθη, ενώ ο 68χρονος γιατρός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Τρύπες στους τοίχους, στην πόρτα και σε αυτοκίνητα. Οι εικόνες αποτυπώνουν τη μανία με την οποία έστησε η 49χρονη εικαστικός καρτέρι θανάτου με θύμα τον 68χρονο γιατρό στο Χαλάνδρι.

Δίπλα στον άτυχο άντρα που έπεσε αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου βρισκόταν το 13χρονο παιδί του.

Στην περιοχή επικράτησε πανικός, καθώς την ώρα της αιματηρής επίθεσης δεκάδες μαθητές έφευγαν από σχολείο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης της, η 49χρονη εικαστικός πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου στο Χαλάνδρι.

Για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός καθώς την ώρα της αιματηρής επίθεσης δεκάδες παιδιά έφευγαν από σχολείο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Η 49χρονη εικαστικός είχε χρόνια αντιπαράθεση με το γιατρό για την επιμέλεια του 13χρονου παιδιού τους. Ο 68χρονος είχε πάρει την επιμέλεια της ανήλικης και μεγάλωνε το παιδί μαζί με τη σύζυγό του.

Η ίδια ανέφερε  στο Facebook:

Με τη συγκατάθεση της Εισαγγελέως ανηλίκων το παιδί που απέκτησα εκτός γάμου παραμένει μακριά μου χωρίς καμία επαφή μαζί μου και βασανίζεται από τον πρώην βιαστή μου και τη σύζυγο αυτού. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Όσοι από εσάς νιώθετε ακόμα άνθρωποι βοηθήστε με να σώσω το ανήλικο παιδί μου από τους απαγωγείς του. Στη θέση μου θα μπορούσε να είναι κάθε μάνα Ελληνίδα, στη θέση του παιδιού μου θα μπορούσε να είναι κάθε ελληνόπουλο .

Η εικαστικός έφτανε στο σημείο να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τα προσωπικά μηνύματα που αντάλλασσε με το γιατρό, τον οποίο χαρακτήριζε απαγωγέα του παιδιού της.

Ο 68χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς σε κρίσιμη κατάσταση, με τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης, Αλέξανδρος Καλαφάτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος