«Να προχωρήσει άμεσα η καταγραφή των ζημιών και η ανάληψη μέτρων και πρωτοβουλιών με στόχο την στήριξη των πληγέντων, αλλά και την αποκατάσταση των ζημιών» σημειώνει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) σε ανακοίνωσή της.
Προτεραιότητα η καταγραφή των ζημιών και η στήριξη των πληγέντων https://t.co/2fAGnxav5L pic.twitter.com/DX0dPh5QO1
— ΓΣΕΒΕΕ Press Office (@press_gsevee) July 21, 2022
Αναλυτικά αναφέρει:
«Το καταστροφικό πέρασμα της πύρινης λαίλαπας για ένα ακόμα καλοκαίρι προκαλεί βαθιές πληγές σε δεκάδες νοικοκυριά, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και βιοτεχνίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής αλλά και άλλων περιοχών της Ελλάδας, οι οποίες προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σε ένα ιδιαίτερα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον.
Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας στέκεται δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Θεωρούμε ότι τόσο τα νοικοκυριά όσο και οι επιχειρήσεις χρήζουν της βοήθειας της πολιτείας και η Κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην καταγραφή των ζημιών και στην ανάληψη μέτρων και πρωτοβουλιών με στόχο την στήριξη των πληγέντων αλλά και την και αποκατάστασης των ζημιών.
Ως Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας τονίζουμε ότι η βοήθεια προς τους πυρόπληκτους μετά την καταγραφή των ζημιών οφείλει να είναι ολοκληρωμένη και καθολική με στόχο να μην χαθεί ούτε μία επιχείρηση εξαιτίας των πυρκαγιών και της αδυναμίας του κρατικού μηχανισμού να προστατεύσει μεταξύ άλλων την οικονομική δραστηριότητα αλλα και κανένα νοικοκυριό να μην βρεθεί μόνο του την επόμενη ημέρα της καταστροφής.
Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας δηλώνει έτοιμη να συμβάλειμε όποιον τρόπο μπορεί στην ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος