Γονείς Άλκη στην ΕΡΤ: Όχι άλλη βία, να βάλουν όλοι μυαλό – Αφήστε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της

Με τον πόνο χαραγμένο στο πρόσωπό τους οι γονείς του Άλκη μίλησαν στην εκπομπή “Από τις έξι” και στη Λία Χριστάρα, δείχνοντας για άλλη μια φορά το μεγαλείο της ψυχής τους και ζήτησαν από τους πολίτες να σταματήσουν τις έντονες εκδηλώσεις συμπαράστασης επισημαίνοντας πως δεν χρειάζεται να προχωρούν σε τέτοιες ενέργειες. «Αφήστε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της», είπε ο πατέρας του 19χρονου φοιτητή. «Εμείς στέλνουμε μήνυμα αγάπης, όχι άλλη βία» είπε από την πλευρά της η μητέρα του.

Ο κ. Καμπανός κάλεσε τους οπαδούς των ομάδων να δείξουν αυτοσυγκράτηση, και «να μην οδηγηθούμε σε έναν εμφύλιο», ενώ αναφερόμενος στην πρόταση που έκανε για αγώνα μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ είπε πως είναι στα δικά τους χέρια αυτή η απόφαση.

Η κα Καμπανού σημείωσε πως πρέπει φίλαθλοι και οπαδοί να βιώσουν τη χαρά του αθλητισμού και όχι να γίνονται βίαια επεισόδια. Επανέλαβε ότι οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης κατά του γιου της, είναι παιδιά που δεν έλαβαν αγάπη.

Επίσης, οι γονείς του Άλκη ανέφεραν ότι το απόγευμα της Δευτέρας (7/1) επικοινώνησε ο πρωθυπουργός μαζί τους και τους εξέφρασε τα συλλυπητήρια του αλλά και την συμπαράσταση της κυβέρνησης, λέγοντας πως η υπόθεση θα διαλευκανθεί. Εκείνοι τον ευχαρίστησαν και του ζήτησαν να μπει ένα τέλος σε αυτό το φαινόμενο.

Ο κ. Καμπανός στο τέλος της συζήτησης δήλωσε ότι σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που μιλούν στα μέσα ενημέρωσης και πλέον θα ενημερώνονται από τον δικηγόρο τους κ. Αλέξη Κούγια, καθώς θέλουν να έχουν στιγμές ηρεμίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος