Γλυκά Νερά -Εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ: Περιμένουμε εντολή για όποια άλλη ενέργεια χρειαστεί (video)

Στα περιστατικά που απασχολούν την κοινή γνώμη συμπεριλαμβάνεται πλέον και η υπόθεση βιασμού καθαρίστριας στα Πετράλωνα, ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ Απόστολος Σκρέκας, ενώ σχετικά με το φρικιαστικό έκλημα στα Γλυκά Νερά τόνισε: «Η Πολιτεία όφειλε να στηρίξει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης το οποίο ήταν συγκινητικό». Ο κ. Σκρέκας ευχαρίστησε τον κόσμο που προσερχόταν στην ΓΑΔΑ για πληροφορίες, σημειώνοντας ότι πολλοί το έκαναν ανώνυμα δηλαδή χωρίς οικονομικό κίνητρο την επικήρυξη.

Η εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος έγινε μέσω δεδομένων από τα ψηφιακά ευρήματα των εγκληματολογικών ερευνών, ενώ ήταν πολύ μεγάλη η έρευνα από την αστυνομία ώστε να καταρρίψει τον αρχικό ισχυρισμό περί ληστείας του καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου, ανέφερε ο κ. Σκρέκας.

«Μετά την μεταφορά του από την Αλόννησο ο ίδιος ήταν αυτός που περιέγραψε με ακρίβεια τις πράξεις του» τόνισε και επέμεινε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις για ύπαρξη συνεργού.

Περιμένουμε εντολή για όποια άλλη ενέργεια χρειαστεί, καθώς οτιδήποτε μπορεί να προκύψει από την κύρια ανάκριση, ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ