Γλυκά Νερά -Εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ: Περιμένουμε εντολή για όποια άλλη ενέργεια χρειαστεί (video)

Στα περιστατικά που απασχολούν την κοινή γνώμη συμπεριλαμβάνεται πλέον και η υπόθεση βιασμού καθαρίστριας στα Πετράλωνα, ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ Απόστολος Σκρέκας, ενώ σχετικά με το φρικιαστικό έκλημα στα Γλυκά Νερά τόνισε: «Η Πολιτεία όφειλε να στηρίξει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης το οποίο ήταν συγκινητικό». Ο κ. Σκρέκας ευχαρίστησε τον κόσμο που προσερχόταν στην ΓΑΔΑ για πληροφορίες, σημειώνοντας ότι πολλοί το έκαναν ανώνυμα δηλαδή χωρίς οικονομικό κίνητρο την επικήρυξη.

Η εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος έγινε μέσω δεδομένων από τα ψηφιακά ευρήματα των εγκληματολογικών ερευνών, ενώ ήταν πολύ μεγάλη η έρευνα από την αστυνομία ώστε να καταρρίψει τον αρχικό ισχυρισμό περί ληστείας του καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου, ανέφερε ο κ. Σκρέκας.

«Μετά την μεταφορά του από την Αλόννησο ο ίδιος ήταν αυτός που περιέγραψε με ακρίβεια τις πράξεις του» τόνισε και επέμεινε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις για ύπαρξη συνεργού.

Περιμένουμε εντολή για όποια άλλη ενέργεια χρειαστεί, καθώς οτιδήποτε μπορεί να προκύψει από την κύρια ανάκριση, ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος