Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν ότι την σκότωσε (video)

Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν ότι ο ίδιος τη δολοφόνησε.

«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο», τόνισε σε έκτακτη ενημέρωση της ΕΛΑΣ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο εκπρόσωπος Τύπου, Απόστολος Σκρέκας.  Πρόσθεσε όμως ότι: «Ωστόσο περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 32χρονος θεωρήθηκε ύποπτος καθώς από τα νέα ψηφιακά ευρήματα προέκυψαν αντιφάσεις σε σχέση με την αρχική του κατάθεση.

Τα στοιχεία που οδήγησαν εκ νέου τον πιλότο στην ΓΑΔΑ είναι το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν, η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας της μεζονέτας και το κινητό τηλέφωνο του καθώς από τα τρία αυτά αντικείμενα προέκυψαν θέματα που χρειάζονται επιπλέον διευκρινίσεις.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιάννης Σουλιώτης, πρόκειται για στοιχεία που προέκυψαν τις 2-3 τελευταίες μέρες με βάση κάποιες τεχνικές αναλύσεις των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών. Από τη μνήμη του βιομετρικού ρολογιού που φορούσε η 20χρονη και κατέγραφε τους παλμούς της καρδιάς της προκύπτει μια ανακολουθία σχετικά με την ώρα του θανάτου της 20χρονης που είχε δηλωθεί από τον σύζυγό της.

Επίσης, στο εσωτερικό της μεζονέτας υπήρχε μία κάμερα ασφαλείας από την οποία -με βάση τα στοιχεία που υπήρχαν μέχρι πρότινος –  οι ληστές κατά την αποχώρησή τους αφαίρεσαν την κάρτα μνήμης έτσι ώστε οτιδήποτε είχε καταγράψει να εξαφανιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί έκαναν τεχνική ανάλυση στην κάμερα και προέκυψε ότι η κάρτα μνήμης έχει πιθανότατα αφαιρεθεί σε χρόνο πριν το διάστημα της ληστείας που είχε αναφέρει στις καταθέσεις του ο πιλότος. Το τρίτο στοιχείο έχει να κάνει με ένδειξη κάποιας λειτουργίας του κινητού τηλέφωνου του συζύγου το διάστημα κατά το οποίο ο ίδιος έχει πει ότι είναι δεμένος και αναίσθητος.

Το πρωί ο πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, ο οποίος ήταν στην Αλόννησο, για τρισάγιο στη μνήμη της δολοφονημένης συζύγου του, κλήθηκε για περαιτέρω εξηγήσεις και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης, Κάτια Νιάκαρη, Γιάννης Σουλιώτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος