Γκάζι: Βγήκε από το χειρουργείο ο 34χρονος – Συγκινητικές στιγμές στο νοσοκομείο

Πραγματοποιήθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο 34χρονος από τα Μάλια, ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν με την παρέα του στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου, 16 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του creta24.gr, το χειρουργείο στέφθκε από επιτυχία, με τους γιατρούς να καταφέρνουν να αφαιρούν την σφαίρα που ήταν σφηνωμένη στο κεφάλι του και να αισιοδοξούν, ενώ περιμένουν να περάσουν τα πρώτα 24ωρα μετά την επέμβαση για να μπορέσουν να επανεκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας του 34χρονου.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι στο άκουσμα της εξέλιξης συγκινητικές στιγμές εκτιλύχθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς με τους γονείς του 34χρονου, να ξεσπούν σε κλάματα.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες, καθώς είχε χειρουργηθεί στο κεφάλι και το Σάββατο.

Διαβάστε ακόμα: Γκάζι: Αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη διαφυγή των «πιστολέρο» – «Σκληροί ποινικοί» οι δράστες

Στο μεταξύ, θέμα χρόνου θεωρείται ο εντοπισμός και η σύλληψη του «πιστολέρο» που τραυμάτισε στο κεφάλι τρεις νέους άνδρες από τα Μάλια της Κρήτης στο Γκάζι.

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε ο συνεργός του, που ήταν συνοδηγός στο τζιπ ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη το πρωί. «Δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροη για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος των τριών νέων. Η ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και κατά του 37χρονου «πιστολέρο», με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Τι υποστήριξε ο 33χρονος Αλβανός

«Βρισκόμουν στη θέση του συνοδηγού στο τζιπ. Σε κάποιο σημείο το αυτοκίνητο έπεσε σε λακούβα με νερά, ακούσαμε κάποιους να μας φωνάζουν και ένας μας έριξε ένα πλαστικό μπουκάλι στο τζάμι του αυτοκινήτου. Αμέσως ο… τράβηξε χειρόφρενο και βγήκαμε από το αυτοκίνητο. Ένας από τους τρεις με έφτυσε στο πρόσωπο και εγώ τότε του έριξα ένα χαστούκι. Πριν καταλάβω τι γίνεται ο… έβγαλε από την τσέπη ένα όπλο και τους πυροβόλησε. Τα έχασα, μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο και έκανα εμετό. Όταν πήγα σπίτι, πήρα τη δικηγόρο μου τηλέφωνο».

Βίντεο ντοκουμέντο της ΕΡΤ από τη διαφυγή των «πιστολέρο»

Νέα αποκλειστικά πλάνα με το ανθρακί τζιπ με το οποίο διέφυγαν οι δράστες των πυροβολισμών στο Γκάζιεξασφάλισε η ΕΡΤ και ο ρεπόρτερ Κώστας Παπαδόπουλος. Οι δράστες της επίθεσης είναι γνώριμοι των αρχών, που συνθέτουν κομμάτι-κομμάτι το παζλ, την ώρα που οι τραυματίες συνεχίζουν να νοσηλεύονται, σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως φαίνεται η παρέα των τριών Κρητικών βρέθηκε σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, καθώς το αιματοκύλισμα φαίνεται να έγινε για ανούσια αφορμή.

Οι αρχές κάνουν λόγο για «σκληρούς ποινικούς» που προέρχονται από τους κόλπους της αλβανικής μαφίας.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι στο όχημα που φεύγει από το Γκάζι στο οποίο επιβαίνουν δύο άτομα. Λίγο νωρίτερα ο ένας από τους δύο εμπλεκόμενους είχε πυροβολήσει σχεδόν εξ επαφής, από απόσταση ελάχιστων μέτρων τους τρεις Κρητικούς φίλους. Οι δύο ήταν και αδέρφια.

Κι όλα αυτά γιατί η παρέα αντέδρασε όταν δέχτηκε νερά από το δρόμο καθώς περνούσε το τζιπ. Ένας από την παρέα φώναξε «Τι κάνεις». Κατέβηκαν, συνεπλάκησαν αρχικά με τα χέρια και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η συμπλοκή κατέληξε στον σοβαρό τραυματισμό του ενός και στον τραυματισμό των άλλων δύο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος