Θέμα χρόνου είναι η μετακίνηση των μεταναστών από το γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο, στην Ολυμπιακή εγκατάσταση του Χόκεϊ στο Ελληνικό, ενώ, περίπου 100 μετανάστες από το Μαρόκο μεταφέρθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας Κορίνθου.
Στο γήπεδο του Χόκεϊ βρίσκονται κλούβες της Αστυνομίας και δυνάμεις των ΜΑΤ για λόγους ασφαλείας.
Υπενθυμίζεται ότι με βάση την απόφαση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής και των δημάρχων Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης και Αλίμου, η φιλοξενία μεταναστών και προσφύγων στο γήπεδο Χόκεϊ του Ελληνικού παρατείνεται για ακόμα τρεις μήνες.
Την Τρίτη βρίσκονταν στο Τάε Κβο Ντο περίπου 1.200 μετανάστες, πολλοί όμως επέλεξαν να φύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση όταν έμαθαν ότι θα τους μετακινήσουν.
Το πρωί στο Ταε Κβο Ντο συγκεντρώθηκαν αλληλέγγυοι που διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες διαβίωσης στα σημεία φιλοξενίας.
Ρεπορτάζ: Άντζελα Ζούγρα
Πηγές: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος