Γιαννόπουλος για κακοκαιρία “Μπάρμπαρα”: Τα δύσκολα για την Αττική πέρασαν

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», η οποία επηρεάζει από την Κυριακή κυρίως τα ανατολικά και νότια τμήματα της Ελλάδας, μπορεί να συνεχιστεί έως και την Τετάρτη 7/2 με νέες χιονοπτώσεις, αλλά για την Αττική φαίνεται ότι τα δύσκολα πέρασαν.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, τα έντονα φαινόμενα στο κέντρο της Αθήνας είναι σε αποδρομή, όμως στα βόρεια προάστια, όπως σε Διόνυσο και Εκάλη, αναμένονται εκ νέου χιονοπτώσεις, έως τουλάχιστον την Τετάρτη.

Τα πολλά για την Αττική έχουν τελειώσει. Προφανώς στα βόρεια της Αττικής θα χιονίσει ξανά το βράδυ, ίσως και την Τρίτη, ίσως και την Τετάρτη και την Πέμπτη” τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι το σημαντικότερο κομμάτι της κακοκαιρίας τελείωσε σε ότι αφορά το λεκανοπέδιο.

Μεγάλη προσοχή απαιτείται τις επόμενες ώρες και προς το βράδυ, λόγω του παγετού που αναμένεται να επικρατήσει, λόγω και των χαμηλών θερμοκρασιών.

Παράλληλα, τόνισε ότι στην Εύβοια η πυκνή χιονόπτωση θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες, ίσως και μέχρι την Παρασκευή. Επίσης, έντονη χιονόπτωση αναμένεται και σε Βοιωτία και Φθιώτιδα και την Τρίτη και την Τετάρτη. Όσον αφορά στους ανέμους, σημείωσε ότι από το απόγευμα και μετά θα υπάρχει μια εξομάλυνση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος