Για κακούργημα παραπέμπεται ο νεαρός που επιτέθηκε σε ανήλικο ποδοσφαιριστή στο Μαρούσι (video)

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 20χρονου που συνελήφθη για την επίθεση με μαχαίρι σε ανήλικο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Στις 2:15 το μεσημέρι του Σαββάτου ο 15χρονος αθλητής του παιδικού ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ φορούσε τη φόρμα της ομάδας και κινούνταν στο Μαρούσι.

Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του ένας νεαρός ηλικίας 20 ετών που ξεκίνησε να του επιτίθεται φραστικά και στη συνέχεια όρμησε προς το μέρος του και με μαχαίρι προσπάθησε να τον τραυματίσει στο δεξί του χέρι.
Ο ανήλικος κατάφερε να αποφύγει την επίθεση ωστόσο ο επιτιθέμενος του έσκίσε τα ρούχα, τον χτύπησε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Ο μικρός πήγε στο σπίτι του και στη συνέχεια με τον πατέρα του στο αστυνομικό τμήμα Πεύκης-Λυκόβρυσης όπου κατήγγειλε το περιστατικό.
Οι έρευνες της αστυνομίας ξεκίνησαν αμέσως και το ίδιο βράδυ στον Κεραμικό σε ένα εστιατόριο, απείλησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος προκειμένου να πάρει τις εισπράξεις της ημέρας.
Ο ιδιοκτήτης αντιστέκεται. Τον χτυπάει και αυτόν και καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της ομάδας ΔΙΑΣ, τον εντοπίζει τον συλλαμβάνει και τον οδηγεί στο αστυνομικό τμήμα όπου εκεί εξακριβώνεται ότι ο νεαρός είναι ο δράστης της επίθεσης και εναντίον του 15χρονου στο Μαρούσι.
Σχηματίστηκε σε βάρος του βαρύτατη δικογραφία και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη. Βρέθηκε το μαχαίρι της πρωινής επίθεσης που το είχε πετάξει σε κοντινό σημείο ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε ένα ξύλινο ρόπαλο το οποίο είχε πάνω τα διακριτικά άλλης ομάδας και κατασχέθηκε και αυτό.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος