Γεμάτη ενέργεια η ελλιπής Εθνική, έριξε με νίκη την αυλαία του «Ακρόπολις»

Παρά τις απουσίες των Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κώστα Σλούκα και Ντίνου Μήτογλου, η Εθνική με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε με 76-74 της Ιταλίας στο ΟΑΚΑ.

Σε ένα φιλικό παιχνίδι με υψηλή ένταση και συναρπαστική εξέλιξη, η Εθνική έκαμψε την αντίσταση της Ιταλία στο ΟΑΚΑ (76-74), στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε το τουρνουά «Ακρόπολις».

Η «Σκουάντρα Ατζούρα» θα είναι η αντίπαλος της Ελλάδας στην πρεμιέρα του EuroBasket 2025 (28/08, 20:30, ERTNEWS). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει ένα ακόμη ματς στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Γαλλία (24/08, 20:00, ERTNEWS), το οποίο θα έχει χαρακτήρα πρόβας τζενεράλε πριν το μεγάλο ραντεβού στην Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα στο ertsports

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος